Jemná chuť kešu ořechu podtrhne příjemně nahořklou chuť čokolády, nebo příjemně nahořklá chuť čokolády dá vyniknout jemné chuti kešu ořechu.
Ať je to tak či onak, můžeme potvrdit, že je to dobré
Kešu není nutné dlouze představovat. Snad jen můžeme podotknout, že tyto ořechy můžou sloužit jako zdroj bílkovin. Obsahují i vitamíny jako například vitamín A, B1 či E a další minerální látky. Kešu tak přispívají k dobrému stavu pleti, chrání buňky před oxidativním stresem a mnoho dalšího. Milovníci zdravé kuchyně a hlavně zastánci raw stravy na ně nedají dopustit. Kešu v hořké čokoládě je navíc unikátní kombinace.
Složení: *kešu ořechy 33%, cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, neztužený rostlinný tuk /palmový/, *syrovátka, emulgátor: slunečnicový lecitin E322, leštidlo: arabská guma, šelak E904. Kakaová sušina min. 35%.
Alergeny: Produkt obsahuje kešu ořechy a syrovátku.
Skladujte v suchu při teplotách do 20°C. Chraňte před slunečními paprsky.
Země původu: Anglie
Upozornění: U malých děti hrozí riziko udušení. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, lepku, sóji a sezamu. Vyrobeno v provozu zpracovávajícím ořechy! Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.
Výživové hodnoty na 100 g:
Výrobce | v-orech.cz IČO: 87011492 |
Balení | 250 g |