Datlový sirup je ovocné sladidlo charakteristické svojí tmavě hnědou až jantarovou barvou a velmi sladkou chutí. Jeho vlastnosti ocení každý, kdo hledá rostlinnou alternativu místo medu či cukru.
Výroba: Datle se vaří ve vodě při 85 °C a poté se vypeckují, následně se vytlačují přes filtr, čímž se odstraní hrubá vlákna. Dochází k odpaření na požadovanou úroveň. Sirup se profiltruje a za horka plní do zásobníku. Datle obsahují minerály a stopové prvky jako jsou draslík, železo, kalcium, hořčík či fosfor.
Použití: na lívance, zmrzlinu, vhodné do snídaňových kaší, jogurtu, cereálií či nápojů.
Složení: 100 % datlový sirup, bez přidaných látek
Alergeny: 0
Země původu: Spojené Arabské Emiráty Baleno v České republice.
Upozornění:I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů ( zbytky pecek, aj.). Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru.
Výživová hodnota na 100 g:
Výrobce | v-orech.cz |