Datlová pasta se vyrábí z vypeckovaných sušených datlí. Můžete ji použít jako přírodní náhradu rafinovaného cukru na doslazení pokrmů. Je 100% přírodním sladidlem, neobsahuje lepek a je vhodná pro RAW kuchyni
Použití: Datlová pasta je přírodní sladidlo, kterým se dá z velké části nahradit klasické užívání cukru. Hodí se do těsta na sušenky, do buchet či na výrobu domácích müsli tyčinek. Má sladkou chuť a pojivou konzistenci, tudíž se dobře hodí pro tvorbu dortů a jako náhrada marmelády.
Složení: datle 100 %
Alergeny: 0
Skladujte při teplotě 4–6 °C
Země původu: Spojené Arabské Emiráty Baleno v České republice.
Upozornění: I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů ( zbytky pecek, aj.). Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru.
Výživové údaje na 100 g:
Výrobce | v-orech.cz |
Balení | 1 kg |