Jemně mletá mouka z blanšírovaných mandlí je jednou z nejchutnějších mezi moukami. Je zdravou alternativou klasické či bezlepkové mouky. Vyrábí se šetrným mechanickým zpracováním blanšírovaných mandlí. Vhodná pro bezlepkovou dietu, vegany a příznivce paleo stravy.
Použití: Mandlová mouka se hodí nejen na pečení, ale také na zahušťování omáček. Nahraďte v receptech mouku klasickou za mouku z mandlí a dosáhnete lehkého, nadýchaného a zcela bezlepkového těsta! Klasickou mouku můžete nahradit zcela nebo jen v určitém poměru.
Upečte si sušenky, koláče i ořechové korpusy a nebo dnes tak oblíbené makronky!
Složení: mleté blanšírované mandle
Alergeny: mandle, skořápkové plody
Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 20 oC.
Země původu: USA / Španělsko
Prodejce: v-ořech.cz
Baleno a zpracováno v České republice
Upozornění: I přes pečlivou kontrolu nelze vyloučit přítomnost jiných skořápkových plodů nebo nečistot. Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.
Výživové hodnoty na 100 g:
Výrobce | v-orech.cz |
Balení | 500 g |