Jemně mletá mouka z blanšírovaných mandlí je jednou z nejchutnějších mezi moukami. Díky mandlím, které obsahují spoustu bílkovin a tuků, představuje mandlová mouka bohatý zdroj energie. Zároveň obsahuje spoustu minerálů, vitamínů a vlákniny. Je zdravou alternativou klasické či bezlepkové mouky. Vyrábí se šetrným mechanickým zpracováním blanšírovaných mandlí. Vhodná pro bezlepkovou dietu, vegany a příznivce paleo stravy.
Použití: Mandlová mouka se hodí nejen na pečení, ale také na zahušťování omáček. Nahraďte v receptech mouku klasickou za mouku z mandlí a dosáhnete lehkého, nadýchaného a zcela bezlepkového těsta! Klasickou mouku můžete nahradit zcela nebo jen v určitém poměru.
Upečte si sušenky, koláče i ořechové korpusy a nebo dnes tak oblíbené makronky!
Účinky sladkých mandlí:
• vysoký obsah stopových prvků a minerálů
• super potravina
• vhodné pro sportovce a kojící a těhotné ženy
• paleo strava, pro vegany a sportovce
• bez lepku
• podpora růstu vlasů a nehtů
• posílení imunity
• vhodné pro diabetiky
Složení: mleté blanšírované mandle
Alergeny: mandle, skořápkové plody
Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 20 oC.
Země původu: USA / Španělsko
Baleno a zpracováno v České republice
Upozornění: I přes pečlivou kontrolu nelze vyloučit přítomnost jiných skořápkových plodů nebo nečistot. Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.
Výživové hodnoty na 100 g: